Renovation of a warehouse Tecora Headquarters EPTA Tecora Headquarters EPTA Renovation of a warehouse Tecora Headquarters EPTA

TECORA HEADQUARTERS – Renovation of a warehouse in Settimo Milanese, Milan

The client required a new office space with bathrooms and changing rooms inserted within a warehouse in the outskirts of Milan.

The new clean volume is inserted on one side of the warehouse, compressed among two white steel beems, and a series of clean white boxes are lined to the back containing the service functions for the workers. The open space of the office opens up toward the production area with a 24 x 3 m glass facade which at night becomes a light lantern.

TEAM

EPTA - Pietro Pizzi, Alessandro Rossi, Serenella Mauri

YEAR

2015

LOCATION

Settimo Milanese (MI)

CLIENT

TCR Tecora

BUILT AREA

300 sqm

Tags
Built, Working Area